Novi skandal: Isplivali detalji ugovora Megan Markl i njenog prvog muža

Megan Markl naterala je svog prvog muža da potpiše „ugovor o trudnoći“, kojim je želela da sebe obezbedi što je više moguće u slučaju da se porodi dok je u braku sa njim.

Kako otkriva Dejli Mejl, vojvotkinja od Saseksa, koja je te 2011. godine bila tek glumica u usponu, bojala se da će joj trudnoća narušiti vitku liniju pa je od prvog supruga Trevora Engelsona tražila da joj posle porođaja plaća ličnog trenera i nutricionistu kako bi se što pre vratila u formu. Takođe je od njega tražila da obeća da će angažovati dadilju ako budu imali dece.

Međutim, takve zahteve kao supruga princa Harija neće moći da ima.

„Ugovori o trudnoći“ prilično su česti u Los Anđelesu, a njima se najčešće propisuju dužnosti roditelja. Megan je pak bilo važnije da se što pre vrati na kilažu pre trudnoće, jer je u vreme potpisivanja ugovora tek dobila ulogu u seriji „Suits“, koja je i proslavila.

– Megan i Trevor su razmišljali su o osnivanju porodice u bližoj budućnosti. Ona je bila svesna da u njenoj porodici preovladava krupnija telesna građa i oduvek se plašila da će se ugojiti, naročito jer je u to vreme karijera krenula uzlaznom putanjom. Kad bi se ugojila, to se najviše videlo na njenom licu pa je želela da se pobrine da se što pre vrati u formu kako bi dobro izgledala pred kamerama – rekao je neimenovani izvor blizak Marklovoj za Dejli Mejl.

Izvor je dodao i da u sklapanje ugovora nisu bili uključeni advokati, već je Megan sama sastavila ugovor i dala ga mužu da potpiše.

– On je znao da je oženio ženu posvećenu svom izgledu, koja je povremeno bila jako nesigurna oko svog tela, pa je pristao na sve. Znao je da se ona ne bi pomirila s tim da je odbio. Ipak, njihov brak je završio ranije nego što su planirali pa ugovor nikada nije stupio na snagu – rekao je izvor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklskandaltrudnoćaugovor
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    treba, treba takav ugovor. narocito onaj koji govori o jednakoj podeli brige oko dece. JEDNAKOJ.

  • Anonimni

    iiiiii pa šta?čim žena nešto razmišlja,trudi se da sebe obezbedi,da smanji strah od toga šta će i gde će sa detetom jer vidi da se svašta dešava odmah je skandal,odmah je bizarna prošlost !Aaaaa,muškarci gubite tlo pod nogama a tako bi rado da imate glupaču koju ćete moći da zlostavljate mučite i vređate!