Novinar brutalno uvredio Evu Ras: Glumica napustila emisiju zbog neprimerenog pitanja (video)

U jednoj emisiji došlo je do neprijatne situacije kada je voditelj Siniša Medić postavio neprimereno pitanje Evi Ras, zbog čega je glumica napustila emisiju. Naime, voditelj je bio veoma neprijatan, a Eva nije želela to da toleriše.

– Gledao sam vaš film „Saga o tri nevina muškarca“ vi tu igrate jednu pohotnu baku koja, naravno, želi taj seks, ali meni to ne izgleda samo kao da je gluma, već kao da biste vi voleli stvarno to da se desi i u privatnom životu“, rekao je voditelj, na šta je glumica šokirano odgovorila.

– Vi ste bezobrazni ako ne znate da ste pozvali glumicu i ne razlikujete šta je gluma, a šta sam ja. Završite sami svoju emisiju. Završila sam – rekla je Eva i napustila emisiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Eva Rasnovinar
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Petar

    Zao mi je g-đe Ras. Novinara- izmet u ljudskom obliku ne zelim da komentarisem, svi mediji su puni takvih. Na zalost, stvari funkcionisu tako da svaki nas komentar tom stvoru podize rejting.

  • Jovan

    To je nečuveni bezobrazluk,g-đa Ras to od takvog bastarda nije zaslužila.Odmah otkaz i kad dođeš kući trči si baki pa joj tako nešto kaži!Fuj!

  • milanovicsrbin

    kakva pederčina

  • bambi

    Ovo je ispod svakog minimuma ljudskog dostojanstva. Ja ne mogu da verujem da sam doziveo da cujem i vidim nesto ovako i to u svojoj zemlji. To je rezultat demagogije koja se zove demokratija, tj. svako ima pravo da kaze sta hoce. Evo do cega je to dovelo. Da nasa deca slusaju sve ovo. To je prava sramota i drzava je do sada trebala da reaguje. Taj prostakluk koji dolazi sa zapada u obliku rialiti programa je unistio kulturu, tradiciju, istoriji i ponos naseg naroda.

  • Dijana

    Svaka susa je danas umisljeni novinar koja misli da se provokacijom postize popularnost i gde je pristojnost nepoznata kategorija.