Obama se ispalio: Slučajno otkrio kog su pola Bijonsini blizanci

Blizanci Bijonse i Džej Z.-ja su među najočekivanijim prinovama u svetu slavnih, a mnogi fanovi jedva čekaju da saznaju kog su pola. Čini se da im je tu informaciju nehotice otkrio bivši američki predsednik Barak Obama, prenosi Daily Mail.

https://www.youtube.com/watch?v=Ob_289WfhR4

Obama se u videu snimljenom povodom reperovog uključenja u „Songwriters Hall of Fame“ našalio o sličnostima između sebe i Džeja. Između ostalog je spomenuo da će ga Džej uskoro prestići kad je reč o broju kćeri.

„Često mislim da se Džej i ja razumemo. Niko ko nas je upoznao u mlađim danima ne bi pomislio da ćemo biti tu gde smo danas. Znamo kako je to odrasti bez oca, znamo kako je to nemati puno i poznajemo ljude kojima nije išlo tako lako kao nama, pa se trudimo da otvorimo vrata onima koji dolaze iza nas. Džej i ja smo takođe ludi za svojim kćerkama, iako će me on prestići kad blizanci dođu na svet“, rekao je Obama.

Mnogi su obožavaoci te reči shvatili kao dokaz da će Džej Z. i Bijonse dobiti kćerke. Takođe, kruže glasine da je Bijonse već rodila. Tome u prilog idu činjenice da se Džej Z. nije pojavio na ceremoniji iako je prvi reper ikad uvršten u „Songwriters Hall of Fame“, a Bijonsina sestra Solanž viđena je u medicinskom centru u Los Anđelesu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

barak obamabijonseblizanci
Komentari (0)
Dodaj komentar