Obožavaoci GOT-a oduševljeni: Snima se nastavak priče o jednom od glavnih junaka

Serija o životu Džona Snoua nakon dešavanja u Igri prestolja navodno će uskoro početi da se snima, javlja The Hollywood Reporter.

Kit Harington ponovo će biti angažovan za ulogu, a za snimanje je zadužen HBO.

U osmoj i poslednjoj sezoni Igre prestolja Džon Snou je otkrio da je njegovo pravo ime Aegon Targarijen i da je potencijalni naslednik Gvozdenog prestola. U finalu serije proteran je iz Vesterosa i otputovao je severno od Zida da živi s Wildlingsima kako bi ostavio svoj stari život iza sebe.

Otkako je Igra prestolja završila, Harington se pojavio u Marvelovom filmu Eternals iz 2021., a nedavno je takođe glumio u predstavi Henry V.

Glumac je bio poznat po tome što je izdržao neka od najzahtevnijih snimanja Igre prestola, uključujući zloglasnih 11 nedelja zimskih noćnih snimanja poslednje sezone u Severnoj Irskoj.

Serija o Džonu Snouu trebala bi da odgovori na pitanja o sudbinama likova nakon Igre prestola, no HBO i Kit Harington još nisu potvrdili niti demantovali glasine o snimanju serije.

Obožavaoci će u međuvremenu od avgusta moći da uživaju u seriji House of the Dragon, koja će pričati priču o događanjima koji su prethodili svemu i fokusirati se na porodicu Targarijen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Igra prestolaserija
Komentari (0)
Dodaj komentar