Obožavateljka skočila na binu i zagrlila pevača, on počeo da psuje (video)

Grupa „Maroon 5“ održala je nedavno koncert u Los Anđelesu, kada se desio jedan peh. Naime, frontmen grupe Adam Levin je pevao na bini, kada se u jednom trenutku na istoj pojavila obožavateljka koja ga je zagrlila.

@luispenaloza9525

Adam Levine was a whole mood yesterday💀 #Fyp #ForYou #Maroon5 #AdamLevine #Hollywood #HollywoodBowl

♬ Sunday Morning – Maroon 5

Kako je bio u transu dok je pevao i nije očekivao da će ga to snaći, iako je devojka odmah uklonjena od strane obezbeđenja, Adam je opsovao. Ovo su mu mnogi zamerili jer ipak da nema fanova, ne bi bilo ni njega, piše 24 sedam.

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari protiv pevača su se samo nizali.

„Budući da svoj uspeh duguje obožavaocima, trebalo bi lepše da se ponaša“, „Trebalo bi da nauči kako da bude pristojan“ samo su neki od komentara koji su upućenu Adamu.

Adam se oglasio o ovom skandalu i podvukao da mu je žao zbog načina na koje se njegovo ponašanje interpretiralo u javnosti.

„Oduvek sam bio neko ko voli, poštuje i ceni svoje obožavaoce. Bez njih mi ne bismo imali posao. To uvek podvlačim i to govorim i obožavaocima“, počeo je saopštenje 42-godišnji pevač.

„I zato mi se okreće stomak ukoliko neko poveruje da sam ikada pomislio da su obožavaoci ispod nas ili manje vredni. To nisam ja niti sam ikada bio takav“, dodao je Levin.

Na kraju je dodao da je bio preplašen kada je devojku ugledao na bini.

„A kada ste preplašeni, morate da otresete strah i nastavite dalje jer ja sam samo tamo radio svoj posao. I zbog toga cenim sebe“, izjavio je pevač o incidentu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

adam levinkoncertobožavateljka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    baš su lijepi!