Od najpopularnijeg deteta na svetu do zavisnika: Šta se dogodilo Kalkinu nakon hita „Sam u kući“?

Svako dete početkom devedesetih godina prošlog veka htelo je da bude Mekoli Kalkin. Ulogom u filmu „Sam u kući“ dečak je sa deset godina postao glumačka zvezda, milioner i osigurao je sebe i svoju porodicu do kraja života.

Kalkin nije bio samo dečak koji je dobro glumio. Dečak se odlično snalazio u svemu što je njegov posao donosio, a njegova gostovanja u emisijama bila su opuštena, zabavna i duhovita, kao da su iza njega godine životnog iskustva.

Kalkin je u intervjuima često naglašavao da vodi običan život kakav vode i njegovi vršnjaci i da bez obzira na filmove i dalje normalno ide u školu. Odrastao je sa sedmoro braće i sestara, a glumi ga je usmerio njegov otac, za koga je kasnije tvrdio da ga je maltretirao psihički, verbalno i fizički.

Roditelji slavnog Kevina rastali su se u mučnoj parnici u kojoj su se borili za starateljstvo nad njime i 11 miliona dolara koje je dečak do tada zaradio.

Sa 18 godina Kalkin se zaljubio u prelepu glumicu Milu Kunis pa je njihova veza bila top tema u Holivudu. Zabavljali su se nakon njegovog neuspešnog braka, a Mila ga je ostavila nakon što je uhapšen zbog droge.

2012. godine svet su obišle fotke 32-godišnjeg glumca za koga se tvrdilo da je teški zavisnik od heroina. Svet se zgrozio nad izgledom čoveka u kog je izrastao slatki dečak koga i dalje gledaju na filmu svakog Božića. Mediji su nagađali o razlozima njegovog drogiranja, a mnogi su njegovo ponašanje pripisali uništenoj porodici i činjenici da ga je otac tukao. Mnogi su njegovo prijateljstvo sa Majklom Džeksonom dovodili u pitanje, a neki smatraju da je Mekoli u Majklovom društvu tražio pažnju koju više nije dobijao kod kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mekoli Kalkin
Komentari (0)
Dodaj komentar