Odlučila da okrene novi list: Popularna pevačica promenila ime

Pevačica Dragana Šarić alijas Bebi Dol do skoro se odazivala na ovo ime i prezime, ali je odjednom odlučila da ga promeni.

Ona želi da započne novi život, pa je iz tog razloga odlučila i da se drugačije zove. Novo ime Bebi Dol je Dana Todorović.

– Jednostano, odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako – rekla je Bebi.

Ona se prisetila i trenutaka iz prošlosti, pa je otkrila da je pre nekoliko godina proganjao jedan čovek.

– Verujem da su mnoge moje kolege doživele slično, dešavalo mi se da su me nekoliko njih pratili i bili opsednuti sa mnom, ali to tada nije bilo ništa strašno. Međutim, pre nekoliko godina, shvatila sam da me jedan manijak prati svakodnevno, gde god da odem, on se pojavi i mene je to počelo sve više i više da plaši. Kada sam prijavila policiji, oni su ga uhvatili i kad su ga pretresali videli su da je kod sebe imao nož. Tada me je obuzeo neverovatan strah. Nisam verovala da će me to snaći u životu, on je mogao da me ubije bez bilo kakvog pogovora – rekla je pevačica, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bebi Dol
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Iskra

    A nas ostale,“obicne “ devojke mogu da prate muskarci i pretee ti,ali mi nismo DIVE kao ti.Licno ,nemam nista protiv tebe,ali mene je mogao neko i da ubije,to nikom ne bilo bitno jer nemam sttus koji ti imas.