‘Odvratno i ljigavo’: Društvene mreže bruje o intervjuu Dženifer Aniston

U centru pažnje nakon više od dve decenije ponovno je našao zaboravljeni intervju Dženifer Aniston i Dejvida Letermana o kojem se društvene mreže jednoglasno slažu – ovo je jedan od najbizarnijih i najodvratnijih intervjua ikad.

Dokumentarac ‘Framing Britney Spears’ koji je početkom meseca ugledao svetlost dana, podigao je na noge ceo svet. Osim što prikazuje na koji način su mediji, ali i neki od glavnih aktera događaja, manipulisali raskidom pop pevačice Britni Spirs i Džastina Timberlejka, prikazujući tako danas 39-godišnjakinju u negativnom svetlu, narušavajući njenu karijeru, film ukazuje i na mnogo veći problem zabavne industrije u kojem se jasno vidi da su žene tretirane mnogo lošije nego njihove muške kolege.

Dokaz za to je i gostovanje zvezde Prijatelja, koju je 1998. ugostio jedan od tada najpopularnijih voditelja na svetu, Devid Leterman. Intervju koji je trebalo da posluži za promociju glumičinog novog filma  ‘Predmet moje naklonosti’, za samo nekoliko minuta pretvorilo se u pravi horor pokazujući, u najblažem smislu rečeno, nepoštovanje voditelja prema glumici.

‘Oprosti mi ako je ovo bezobrazno, ali moram da probam samo jednu stvar’, prekinuo je Leterman Dženifer tokom intervju, a potom se približio glumici, stavio ruke na njen vrat i krenuo svojim licem prema kosi. Vidno zbunjena tada 29-godišnja Džen ubrzo je pokušala da odmakne glavu i prekine tada 51-godišnjeg Letermana u bizarnoj nameri, ali voditelj nije odustao pa je na kraju uzeo vlas njezine kose i polizao je. Na bizarnom snimku jasno se vidi koliko je Dženifer bilo neprijatno dok je šokirana s kose brisala voditeljevu slinu nakon što joj je on posle odvratnog postupka pružio maramicu da se obriše.

‘Ovo je dno dna’, ‘Odvratan je’, ‘Tako nešto muškarcu nikad ne bi uradio’, ‘Bizaran je i ljigav, gadi mi se’, samo su neki od komentara na zaboravljeni intervju Dženifer i Letermana koji ponovo kruži društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dejvid letermandzenifer anistonintervju
Komentari (0)
Dodaj komentar