Oktrivena strogo čuvana tajna: „Prijatelji“ ponovo na okupu (foto)

Dženifer Aniston otkrila je u emisiji Hauarda Sterna da se svih šest „Prijatelja“ okupilo nedavno na večeri prvi put nakon mnogo vremena.

Domaćica večere bila je Kortni Koks, i ona je postavila zajednički selfi sa Dženifer i Met LeBlankom, te su mnogi isprva pomislili da su se okupila samo njih troje. Anistonova je, međutim, objasnila celu situaciju i otkrila da je ekipa uspela da nađe vremena za druženje.

„Pre nekoliko dana smo večerali zajedno. Cela ekipa. Svi su bili tu. Dejvid Švimer je bio u gradu i svi smo imali dovoljno vremena, pa smo se sastali. Mnogo smo se smejali“, rekla je 50-godišnja glumica.

Akcenat je stavila na činjenicu da je celo veče bilo ispunjeno smehom i zabavom pa se nasmejala na Sternovo pitanje o tome da li se iko skinuo tokom druženja, jer se slična situacija odigrala u jednoj od epizoda serije.

„Bili smo kod Kortni, niko se nije skinuo, bili smo jako civilizovani. Ali smo se mnogo smejali“, rekla je raspoloženo.

„Svima nam nedostaje serija. Ja ne bih bila ovo što jesam bez svega toga. Ne znam da li bi trebalo da snimimo neke nove epizode serije, mislim da nova verzija ne bi bila ni približno dobra kao ovih deset sezona. To bi moglo da uništi sve“, rekla je Aniston.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer anistonserija "Prijatelji"
Komentari (0)
Dodaj komentar