Opravdano odsutna: Popularna voditeljka u trećem mesecu trudnoće

Popularna voditeljka i supruga pop pevača, Jovana Joksimović u trećem je mesecu trudnoće, prenosi „Blic“.

Već nedeljama unazad lepa voditeljka Pink Televizije Jovana Joksimović ne pojavljuje se na TV ekranima, za šta ima dobar razlog. Naime, Jovana je trenutno na trudničkom odsustvu, a poznati par još uvek ne zna da li će njihov sin Kosta dobiti brata ili sestru.

Jovana i njen suprug, poznati pevač Željko Joksimović su postali roditelji dečaka Koste 10. aprila 2014. godine, a tada se popularna voditeljka porodila na jednoj privatnoj klinici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Jovana Joksimovićtrudnoća
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko Ristic

    Ne mogu da verujem,da je i u trecem Milenijumu,beograd ostao zaostala palanka.Zar zaista neko veruje,da mi koji zivimo i radimo u ovoi saznamom gradu, nemamo nista vaznije da saznamo,od te trivijalne vesti,da je jedna TV voditeljka,zaboga,ostala opet trudna.!?! Pa zra je to,tako vazna vest.Pa zar je to zaista interesantno da svi saznamo.Jos je samo trebalo da bude objavljeno,u koliko je sati,koga dana,par odrzao seksi seansu,posle koje je usledila …trudnoca.Zaista bedasta palanacka zainteresovanost,za tudja intimna dogadjanja.To je privatna stvar,tog para,potpuno neinteresantna siroj javnosti.