Otkrila previše: Glumica ispod bunde nije nosila skoro ništa (foto)

Kejt Bekensejl, britanska glumica najpoznatija po u filmskom serijalu ‘Underworld’, često smelim odevnim kombinacijama naglašava besprekornu figuru ali je ipak novogodišnjim stajlingom po mnogima prešla granicu dobrog ukusa.

Zavodljiva 46-godišnjakinja još uvek se često nalazi vrlo visoko listama najlepših glumica današnjice, a na novogodišnju žurku stigla je u kombinaciji koju je teško ne primetiti

Zgodna Britanka igrala je na kartu seksepila, a mnogi smatraju da je ovoga puta otišla predaleko pa su je uporedili s članicama klana Kardašijan-Džener koje često izazivaju burne reakcije svojim (pre)seksi stajlinzima.

Lepa Kejt, koja se može pohvaliti zavidnom figurom koju duguje napornim treninzima, na doček nove godine u poznatom klubu ‘Delilah’ u Los Anđelesu došla je u odeći koja je više otkrivala nego skrivala.

Paparaci su je snimili kako u klub ulazi u crnoj bundici, suknji od lateksa i štiklama, ali ono što je nosila ispod izazvalo je burne reakcije.

Kejt je, kada je izašla da ispred kluba popuši cigaretu, snimljena samo u topu od perja koji je jedva skrivao grudi pa je sa strane i s leđa izgledalo kao da je potpuno gola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kejt bekinsejl
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Kada pogledas malo bolje, porno glumice imaju najjasnije i najzdravije stavove. Ove sto kao hoce da se a da im ne su najgore.