Otkrivena najveća tajna „Boljeg života“: Ovaj slavni zavodnik trebalo je da igra Giginog sina! (video)

Trideset godina posle emitovanja prve epizode najpopularnije serije sa prostora bivše Jugoslavije „Bolji život“, otkrivena je njena najveća tajna.

Ulogu Saše Popadića, koju je sjajno odigrao Boris Komnenić trebalo je da igra u tom trenutku najpoželjniji umetnik među svim ženama SFRJ – Žarko Laušević.

Zbog obaveza u filmu „Oficir s ružom“ koji je snimao u vreme početka „Boljeg života“, Laušević je morao da odbije ulogu Saše Popadića i pitanje je u kom smeru bi se njegovi karijera i život dalje razvijali da ju je prihvatio, prenosi Espreso.

„Žarka su želeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa filmom, a on nije mogao da radi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarije dete u porodici. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje“, kaže Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji.

Postojala je i prva opcija za ulogu Violete Popadić – nju je trebalo da igra hrvatska glumica Ena Begović ali je imala puno obaveza u pozorištu pa ju je prihvatila Lidija Vukićević, kojoj je to do danas najznačajnija uloga u karijeri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolji zivotŽarko Laušević
Komentari (0)
Dodaj komentar