Otkrivena velika tajna hit filma: „To uopšte nije bila Vitni“ (foto)

Filmski hit „Telohranitelj“ snimljen je pre 27 godina, i glavni glumac Kevin Kostner otkrio je nedavno veliku tajnu sa snimanja.

Naime, na poznatom plakatu na kom Kostner nosi Vitni Hjuston u naručju, uopšte se ne nalazi slavna pevačica, već njena dvojnica.

– Na slici zapravo i nije bila Vitni. Ona je otišla kući, a ta devojka koju nosim u naručju je njena dvojnica. Svakako joj se ne vidi glava, jer je naslonjena na moje rame, što je i bilo prikladno. Bila je uplašena, jer se radilo o sceni u kojoj masa ljudi prekida njen koncert – rekao je 64-godišnji glumac za EW.

Fotografiju je snimio Kostnerov prijatelj Ben Glas, a glumcu se toliko dopala da je producentima predložio da upravo ona bude na plakatu. Međutim, šefovima se ta ideja nije svidela jer je Hjustonova tada bila jedna od najvećih pop zvezda na svetu i pravi mamac za publiku. Predložili su druge fotografije, ali je na kraju izabrana ipak ova na kojoj je umesto Vitni njena dvojnica.

„Telohranitelj“ je bio jedan od najvećih filmskih hitova iz 90-ih. Najpoznatija pesma iz tog filma je „I Will Always Love You“, koja je nedeljama bila na prvom mestu britanske i američke top liste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dvojnicakevin kostnertelohraniteljvitni hjuston
Komentari (0)
Dodaj komentar