Ova scena iz serije ‘Seks i grad’ bila je toliko odvratna da je nikad nisu prikazali (video)

Prošlo je tačno dve decenije od početka prikazivanja kultne serije „Seks i grad“, a Mirandu Šarlote, Samantu i Keri i danas vole milioni gledalaca širom sveta, budući da se serija često reprizira na malim ekranima.

Međutim, malo ljudi zna da je jedna scena snimljena i nikada nije prikazana. Autor serije Daren Star otkrio je za Vanity Fair da je jedna scena bila toliko bizarna i odvratna da su čelnici HBO-a odlučili da je neće prikazati. Kasnije se s tim složila i produkcija serije.

–  Scena je trebalo da bude prikazana u epizodi „Monogamni“, u prvoj sezoni. Novi Šarlotin dečko Majkl tera na oralni seks, što ona odbija. On joj uzima glavu i gura je prema svom međunožju, a sve to vreme u kadru je i njegov pas. Međutim, Šarlot ga optužuje da je ne voli već da samo želi da je iskoristi i naglo izađe iz sobe. To je bio i kraj scene koju su gledaoci videli u seriji. Međutim, snimili smo još i scenu u kojoj se Šarlot vraća u sobu i vidi kako pas liže Majklovo međunožje. Ne mogu da poverujem da smo uopšte i pomislili da tako nešto snimimo – rekao je Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

scenaseks i gradserija
Komentari (0)
Dodaj komentar