Ova sportistkinja više nije „srpska snajka“

Iako su delovali kao stabilan i romantičan par, brak plivača Velimira Stepanovića i joga instruktorke Džesike Oil ovih dana biće okončan. Venčanje pre godinu dana bilo je glamurozno, a vest je objavila Džesika na svom profilu na Instagramu.

Džesika je poručila:

„Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljena dijagnoza retkog neurodegenerativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim, i izašla sam iz veze duge šest godina. Ali sedim u iznajmljenom stanu u Njujorku i ipak sam ok. Prvi put mogu da ispričam svoju priču a da se ne ‘raspadnem’ kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj?“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džesika oilvelja stjepanović
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Majtore, hejteru, nije Cavic nego Stepanovic!

  • milan

    Tako Je kad se Srbin zaleti i ozeni zapadno djubre. Cavicu zar i ti kao Ana Ivanovic pored toliko lepih devojaka i momaka u Srbiji vi zenite i udajete se za ta govna zapadna.Dali si znao Cavicu da u prvih 2 godine „braka“ na zapadu dolazi do 90 %RAZVODA.Odnosno 9 od 10 brakova propadne prakticno pre nego sto i pocne.Ta zapadna nekultura od zena zeli i kad je u braku da izlazi redovno po klubovima gde obavezno orgijaju sa sto vise muskaraca..napiju se kao stoke a onda prijave neduzne ljude za silovanje. Nadam se Cavicu da ti je ovo zivotna skola.Pamet u glavu i pogledaj Srpsku lepotu.Nama je sve tudje lepse a kad shvatimo da je najlepse ono sto je ovde obicno nam bude prekasno.Srecno!!!