Ovaj muzičar ima šestoro dece a radi na tome da ih dobije još

Volim decu i trudim se kako bi ih imao 10, rekao je reper Paf Dedi (48) i dodao da mu je to jedan od ciljeva u budućnosti. Istakao je da će lako doseći osmoro i ispričao da je spreman da radi na proširenju svoje porodice samo sa sadašnjom devojkom, američkom plesačicom Kesi Venturom (31) s kojom je u vezi od 2007.

Reper, čije je pravo ime Šon Kombs, ima šestoro dece. U vezi sa srednjoškolskom ljubavi, dizajnerkom Misom Brim je dobio sina Džastina (24) koji trenutno studira. Sa bivšom devojkom Kim Porter, sa kojom je često prekidao i mirio se, ima Kristijana (19) i bliznakinje D’Lilu i Džesi (11), a usvojio je i njenog sina Kvinsija (26) koji se bavi pevanjem i glumom. Tokom veze sa Porter dobio je kćerku Čens (11) iz kratke ljubavne afere sa Sarom Čampan i zakonski je priznao.

Muzičar kaže da ne može biti srećniji što ima tolike ‘naslednike’ i da se veoma ponosi svojom decom.

– Neverovatno je gledati ih kako odrastaju i postaju divna ljudska bića. Moglo je to da se završi i drugačije da se ne slažemo tako dobro – ispričao je Dedi. Istakao je kako svoju veliku porodicu tretira kao pleme, a deca i njihove majke se odlično slažu.

– Svi smo zajedno u ovome i uspeli smo da shvatimo kako da funkcionišemo na normalan način. Dobro nam ide jer smo dobri ljudi – objasnio je reper.

Dedijeva dugogodišnja veza sa Ventruom je veoma turbulentna pa je tako par nekoliko puta prekidao, a onda se pomirio. Tokom žestoske svađe 2016. u autu na Beverli Hilsu intervenisala je policija. Dedi se naljutio jer je Kesi htela da prekine njihovu vezu. Reper je plesačici uzeo mobilni telefon i izašao iz auta dok je ona otišla sa vozačem, a kasnije su njeni roditelji pozvali policiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decapaf dedi
Komentari (0)
Dodaj komentar