Ovaj seksi bogataš je uspeo da posvađa dve drugarice

Nekad vrlo bliske prijateljice Rijanu i manekenku Naomi Kembel, uspeo je da razdvoji jedan muškarac. Poznata pevačica i manekenka raskrstile su međusobno zbog saudijskog milijardera koji ne može da odoli tamnoputim lepoticama.

Strani tabloidi već neko vreme pišu o prekidu dugogodišnjeg prijateljstva između popularne američke pop pevačice i bivšeg britanskog modela. Iako su bile prisne, što se videlo na društvenim mrežama, pre nekoliko mjeseci zahladile su virtualne odnose. Najednom su prestale da prate jedna drugu, što je navelo na sumnju da više nisu bliske.

https://www.youtube.com/watch?v=DHeGsxz_Xak

Devojke su to oštro demantovale, tvrdeći da su i dalje jako dobre prijateljice i da ništa nije narušilo njihov odnos. Međutim, nakon što su u javnost procurile vrlo intimne fotografije Rijane i njenog novog dečka Hasana Džamila na bazenu privatne luksuzne vile, nije bilo teško zaključiti šta se zapravo dogodilo u odnosu nekad vrlo bliskih prijateljica. Naime, saudijski milijarder pre Rijane zabavljao se upravo sa Naomi i manekenka sada nije nimalo oduševljena činjenicom da je bogati preduzetnik izabrao pevačicu umesto nje.

‘Obe su jake žene. Niko ne zna tačno šta se dogodilo između Naomi i Hasana, ali niko ne voli da bdue drugi’, rekao je jedan od izvora za britanski Daily Mail. Prema fotografijama koje su obišle svet, čini se da omiljena pop pevačica ni za šta ne mari.

https://twitter.com/gvimmi/status/876257270555869190

‘Rijana je osoba koja kad joj se neko svidi, uzme i ne pušta, pa joj tada retko ko može stati na put’ rekao je jedan od izvora blizak pevačici i dodao kako bi bogati arapski naslednik mogao da bude onaj pravi sa kojim će otići do oltara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Naomi Kembelrijana
Komentari (0)
Dodaj komentar