Ovako se Jelena Đoković „svađala“ sa fanovima na Instagramu

Supruga Novaka Đokovića, Jelena je jedna od najomiljenijih poznatih faca u Srbiji, ali u poslednje vreme stižu uvrede i besni komentari fanova njenog supruga, ali i onih koji nju prate na društvenim mrežama. Jelena je na Instagramu objavila post u kom je objasnila šta misli o vaspitanju dece i time razbesnela fanove.

„Učimo dečake da se plaše slabosti, ranjivosti. Devojčice učimo još goroj stvari, da udovoljavaju krhkom muškom egu. Moramo drugačije da odgajamo devojčice. Moramo drugačije da odgajamo i dečake”, stoji u videu koji je Jelena objavila na Instagramu, a odmah po objavi, komentatori su podivljali.

„Decu treba ravnomerno odgajati, a ne nabijati na nos – ti to možeš, ti si sposoban i na silu ubijati radost i spontanost života. Svi imamo svoje kvalitete“, „Da su i tebe tako odgajili nikad se ne bi dobro udala“, samo su neki od besnih komentara upućenih Jeleni Đoković.

Iako retko kada odgovara na komentare, ovaj put, izgleda, nije mogla da zaćuti na komentar o udaji. „Dakle ako sam dobro razumjela, vi verujete da pošto su me roditelji učili da verujem u sebe i svoje snove, da je to razlog što sam se udala za “super poznatog”?, oštro je upitala Jelena.

Jelenu često napadaju i fanovi njenog supruga jer nekolicina njih smatra da on loše igra jer je pod njenim uticajem prestao da jede meso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jelena djoković
Komentari (0)
Dodaj komentar