Ove poznate ličnosti proslavili su – delovi tela (foto)

Neko je poznat po raskošnom talentu za glumu, neko po anđeoskom glasu, dok je nekog jednostavno proslavila zadnjica. Za ove poznate ličnosti danas zna skoro ceo svet, ali su prva asocijacija na njih upravo ovi delovi njihovih tela.

Usne Kajli Džener

Mlada rijaliti zvezda je još pre 18. rođendana vrlo primetno povećala svoje usne. Iako je to prvo odbijala da prizna, pravdajući se umešnošću u šminkanju (ko li je u to poverovao?), na kraju je ipak otkrila da je u usne ubrizgala hijaluronsku kiselinu zbog toga što se osećala vrlo nesigurno sa tankim usnama.

Obrve Kare Delavinj

Manekneka je otkrila da je obrve nasledila od bake, kao i da ih ne oblikuje te da čupa tek poneku dlačicu.

– Obično ne dozvoljavam ljudima da ih diraju i naravno, osigurane su na milione dolara…Šalim se, svakako – izjavila je nedavno Kara.

Osmeh Džulije Roberts

Glumica ima jedan od najvećih osmeha u Holivudu koji se ne zaboravlja.

Zadnjica Kim Kardašijan

https://www.instagram.com/p/B0sSrmthFWg/

Još jedna rijaliti zvezda bez zanimanja koja se proslavila bujnom pozadinom, za koju se, poput polusestre Kajli, kune da je potpuno prirodna. Ipak, na internetu se svakodnevno pojavljuju novi dokazi da Kim redovno ide pod nož ne bi li osigurala da njen izvor prihoda bude što veći.

Trbušnjaci Majli Sajrus

Mlada pevačica i glumica veliki je poštovalac joge i upravo su te vežbe zategle njene mišiće i dovele Majlino telo do savršenstva.

Poprsje Kristine Hendriks

https://www.instagram.com/p/B3UA-3Jn_y5/

Verovatno osim uloge u Momcima sa Menhetna ne možete da se setite nijedne druge  role ove crvenokose glumice, ali ona na svakom pojavljivanju na dodelama nagrada obožava da u prvi plan istakne svoj dekolte.

Kosa Džered Leta

Možda je nekada i bilo čudno da zaštitni znak jednog muškarca bude njegova kosa, ali frizura Džered Leta poslednjih godina bi postidela i mnoge dame. A retka je devojka koja ne bi poželela da provuče prste kroz Džokerovu kosu.

Mladež Sindi Kraford

Ovaj mali detalj na licu slavnog supermodela izdvojio je u moru sličnih dunogonih brineta s kraja 80-ih prošlog veka i do dan dana ostao simbol seksipila. A kada samo pomislimo da je Krafordova u mladosti htela da ga se reši.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

poznate licnosti
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Boki

    A Ron Jeremy !?

    • Adolf

      Pa dlakavi stomak,kako bre ne znaš…..