Oven i Robertsova snimaju film

Džulija Roberts (Julia Roberts) i Klajv Oven (Clive Owen), partneri iz filma „Bliskost“ („Closer“) Majka Nikolsa (Mike Nichols), ponovo snimaju zajednički film. Reč je o trileru „Duplicity“ (2009), koji će početi da se snima u martu 2008. godine.
Reditelj filma je Toni Gilroj (Tony Gilroy). Njegov rediteljski prvenac – film „Majkl Klejton“ („Michael Clayton“), za koji je napisao i scenario, mogli smo da vidimo na ovogodišnjoj Sinemaniji. Gilroj je u Holivudu poznatiji kao scenarista sva tri filma iz serijala o špijunu Džejsonu Bornu, kao i filmova: „Dokaz života“ („Proof of Life“), „Mamac“ („Bait“), „Armagedon“ („Armageddon“), „Đavolov advokat“ („The Devil’s Advocate“), „Ekstremne mere“ („Extreme Measures“), „The Cutting Edge“ i „Dolores Claiborne“.
Robertsova i Oven će igrati dugogodišnje ljubavnike koji zarađuju novac špjunažom za suparničke agencije. Udružuju se da bi izveli vrhunsku prevaru – žele da opljačkaju veliku korporaciju i ukradu vredan proizvod.
Džuliju Roberts ćemo uskoro gledati s Tomom Henksom (Tom Hanks) i Filipom Simorom Hofmanom (Philip Seymour Hoffman) u filmu „Rat Čarlija Vilsona“ („Charlie Wilson’s War“), koji je režirao Majk Nikols. Njeni naredni filmovi biće „Fireflies in the Garden“ i „The Friday Night Knitting Club“.
Ovena smo mogli da gledamo u čak dva filma na ovogodišnjoj Sinemaniji – „Elizabeta: zlatno doba“ („Elizabeth: The Golden Age“) pored Kejt Blanšet (Cate Blanchett), i „Vatreni obračun“ („Shoot Em Up“) pored Monike Beluči (Monica Bellucci). Naredni Ovenov film je „The International“ u režiji Toma Tikvera (Tom Tykwer), gde mu je partnerka Naomi Vots (Naomi Watts), a slede „Grad greha 2“ („Sin City 2“) i „The Boys Are Back in Town“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

duplicitydzulija robertsfilmklajv ovennajavevesti
Komentari (0)
Dodaj komentar