Ovo je jedna od najlepših haljina iz ormara Kejt Midlton: Dizajnirala je Srpkinja i paprena je

Kada je reč o biranju odevne kombinacije za javna pojavljivanja, Kejt Midlton je prava profesionalka, a ovoga puta na finalu ženskog turnira na Vimbldonu nadmašila je samu sebe u haljini boje sunca.

Kate dobro zna da takva prilika kao što je istorijsko žensko finale zahteva jednako upečatljivu haljinu. Zato je odabrala kreaciju u najlepšoj boji nevena i nije pogrešila.

S haljinom ‘Brigitte’ modnog brenda srpske dizajnerke Roksande Ilinčić „debitovala“ je u martu ove godine, a svi su bili oduševljeni što su u subotu videli vojvotkinju od Kembridža još jednom u ovoj predivnoj kreaciji. S istaknutim strukom i ušivenim pojasom, donji deo haljine slobodno pada u obliku suknje A-kroja. Volumiozan i lepršav donji rub otkriva bež Gianvito Rossi salonke sa špic vrhom.

Kako prenose mediji, ova haljina dostupna je bez rukava, ali je samo za vojvotkinju sašivena sa rukavima. Cena je inače za dame sa malo dubljim novčanikom i iznosi 855 dolara.

Što se tiče šminke, Kejt se i ovog puta držala proverene formule ‘manje je više’, a blago oblikovane lokne ovoga puta zamenila je dugom, ravnom i slobodno raspuštenom kosom. Nema sumnje, ovo je jedan od najboljih izdanja supruge princa Vilijama u poslednje vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinakejm midlton
Komentari (0)
Dodaj komentar