Ovo se retko viđa: O ovom potezu Kejt i Vilijama bruji ceo svet (foto)

Razmenjivanje malih nežnosti poput držanja ruke ili poljubaca u obraz uobičajeni je deo ljubavnih veza širom sveta.

Ipak, u britanskoj kraljevskoj porodici takvo ponašanje se ne toleriše tokom obavljanja protokolarnih dužnosti, pa se zato i retko kad viđa u javnosti.

I princ Vilijam i Kejt Midlton pridržavaju se ovog pravila. Iako su u javnosti uglavnom uvek snimljeni jedan pored drugog, retko kad se dodiruju čak i kad za to postoji opravdani razlog.

Baš zato neke je iznenadilo nedavni potez slavnoga para na Royal Charity Polo kupu koji je održan u Vindzoru. Nakon prinčeve pobede supruga Kejt čestitala mu je kratkim zagrljajem i poljupcem u obraz.

Kraljevski par je bio skloniji javnom iskazivanju nežnosti na početku svoje veze i braka. Zagrljeni su pozirali na veridbenoj fotografiji, poljubili su se pred kamerama na dan svog venčanja i držali za ruke u trenutku kad su odlazili na medeni mesec.

Prisustvovanje sportskim događanjima ili aktivno učestvovanje u nekoj sportskoj disciplini pred publikom uvek je popraćeno snažnim emocijama i adrenalinom. Ne čudi stoga što su upravo to trenuci kada slavni par prekrši kraljevska pravila i spontano se dotakne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kejt MidltonPrinc Vilijam
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Probudim se ja često u toku noći, izađem i zapalim jednu, kad ono nešto bruji povremeno.Prvo sam mislio da neko vozi preko nekog drvenog mosta, a takvih nema u blizini, pa rekoh, možda su vanzemaljci, a možda i neki tajni eksperiment nečeg tajnog, šta god to bilo.Ali sad mi je jasno šta je to brujanje, dilema je konačno rešena.