Ovo su najplaćeniji glumci i glumice današnjice, prvo mesto će vas iznenaditi

U 10 prvih mesta samo tri zauzimaju žene.

Danijel Krejg je za dva nastavka filma „Knives Out“ zaradio čak 100 miliona dolara, ali je nedavno izjavio da svojoj deci neće ostaviti mnogo novca.

Filmske zvezde poslednjih godina zarađuju znatno više nego pre, jer su mnogi od njih s filsmkog platna prešli na sve popularnije streaming servise poput Netflixa i Amazona.

Magazin „Varajeti“ nedavno je objavio listu najplaćenijih glumaca današnjice, na kojoj je prvo mesto zauzeo glumac Danijel Krejg, a prate ga Dvejn Džonson, Vil Smit i Denzel Vošington.

Krejg je za dva nastavka filma „Knives Out“ zaradio čak 100 miliona dolara, zahvaljujući činjenici da Netflix glumcima nadoknađuje profit koji bi dobili da se njihov film prikazivao isključivo u kinima.

Ovakav način poslovanja doveo je do eksponencijalno većih unapred isplaćenih plata. Tako će Dvejn Džonson da zaradi 30 miliona dolara za ulogu u filmu „Red One“ koji je kupio Amazon Studios. Zarada bi se uz nadoknade mogla da poveća i do 50 miliona dolara.

Denzel Vošington i Vil Smit su zaradili po 40 miliona dolara za filmove „The Little Things“ i „King Richard“, tvrde izvori za „Varajeti“.

Sledi Leonardo Dikaprio sa zaradom od 30 miliona dolara, a ovu cifru je ostvario i Mark Volberg.

Na listi su se našle i tri dame – Dženifer Lorens i Džulija Roberts koje su zaradila 25 miliona dolara, kao i Sanda Bulok sa zaradom od 20 miliona. Ove cifre su ostvarili i Rajan Gosling, kao i Kris Hemsvort.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumciglumice
Komentari (0)
Dodaj komentar