Ovo su tri bratanice princeze Dajane, ne zna se koja je lepša (foto)

Kiti Spenser, prelepa bratanica princeze Dajane, ukrala je pažnju svetske javnosti kada se pojavila na venčanju Princa Harija i Megan Markl. Međutim, izgleda da nije jedina koja se u porodici može pohvaliti sjajnim izgledom.

I njene dve godina mlađe sestre bliznakinje takođe su izrasle u prave lepotice, ali za razliku od nje, Eliza i Amalija su se odlučile na povučen život daleko od očiju javnosti

Mnogi su se pre dve godine na venčanju Megan i Harija pitali ko je predivna plavuša porculanskog tena koja neodoljivo liči na pokojnu princezu Dajanu, a ubrzo se saznalo da je reč o njezinoj bratanici i najstarijoj ćerki grofa Čarlsa Spensera.

Budući da je veći deo života porodica provela u Južnoafričkoj Republici, odrastala je daleko od očiju javnosti, ali je uspešno prihvatila medijski interes i brzo je postala jedna od najpopularnijih članica britanske aristokratije.

Kiti je najstarije dete Dajaninog brata Čarlsa i njegove prve supruge Viktorije Aitken. Par je u braku proveo osam godina i posle Kiti, rođene 1990. godine, postali su i roditelji blizankinja Elizi i Ameliji i sina Luisa koji će, premda je najmlađe dete, u skladu sa postojećim regulativama, naslediti očevu plamičku titulu.

Bliznakinje Eliza i Katja, koja preferira da je svi oslovljavaju srednjim imenom Amelija, nedavno su proslavile svoj 28. rođendan, a priliku da im uputi javnu čestitku serijom porodičnih fotografija nije propustila njihova starija sestra Kiti. Za razliku od nje, blizanke ne žive javnim životom pa nemaju ni otvorene profile na društvenim mrežama.

O njima nema ni mnogo dostupnih informacija pa je tako tek poznato da su odrasle i školovale se u Kejptaunu u Južnoafričkoj Republici i da su se vratile u Veliku Britaniju gde povremeno borave na porodičnom imanju Althorp na kojem je i grob njihove tragično preminule tetke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

princeza Dajana
Komentari (0)
Dodaj komentar