Pamela Anderson

Model i glumica, Pamela Deniz Anderson (Pamela Denise Anderson), rođena je 1. jula 1967. godine u Kanadi. Jedan od najvećih seks simbola s kraja prošlog i početka ovog veka, Pamela Anderson tu titulu duguje jednoj od najpopularnijih serija na svetu – „Baywatch“.

Rođena u radničkoj porodici, Pamela Anderson je po završetku srednje škole radila kao instruktor fitnesa, sve do jedne utakmice kanadskog fudbala koja je označila prekretnicu u njenom životu. Naime, tada se pojavila na ogromnom ekranu na stadionu i već narednih dana dobila ponudu od kompanije Labat da snimi reklamu. Vrlo brzo stigla joj je ponuda i od Playboy-a, gde se kasnije pojavljivala u pet izdanja.

Odmah potom, glumila je u jednoj niskobudžetnoj seriji zahvaljujući svom fizičkom izgledu, što je bio uvod u ulogu u seriji „Baywatch“, gde je zamenila plavokosu seks bombu Eriku Elnijak. Prvu glavnu filmsku ulogu dobila je u filmu „Barb Wire“, koji je, međutim, doživeo i komercijalni i kritički fijasko.

Godine 1998, ostvarila je ulogu u seriji „V.I.P.“, u kojoj je bila i producent.

Tomi Li (Tommy Lee) postao joj je muž 1995. godine. Ovaj brak bio je pun kontroverzi i propraćen velikom medijskom pažnjom, uključujući čak i krađu intimne video-kasete mladenaca sa medenog meseca čiji su delovi obišli svet posredstvom različitih medija. U braku su Andersonova i Li dobili dva sina, ali su se posle niza problema, razveli 1998. godine. Tomi je tada uhapšen zbog zlostavljanja.

Sledeća šokantna vest bila je da Pamela ima hepatitis C. Ona je pri tom tvrdila da je bolest dobila od bivšeg muža, tako što su oboje koristili istu iglu za tetoviranje. Šokirala je javnost i kada se pojavila u društvu Kida Roka (Kidd Rock). Ovaj par venčao se aprila 2002. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar