Pevačica posle porođaja imala 100 kg, pa ekstremnom dijetom rešila da se vrati u formu

Dokumentarac “Homecoming” prati pripreme slavne pevačice Bijonse Nouls za nastup na festivalu Koačela 2018. godine.

U filmu je ona između ostalog otkrila i svoju ekstremnu dijetu.

Nastup na muzičkom festivalu bio je prvi otkako je Bijonse rodila blizance Rumi i Sira, a otkrila je da je posle porođaja imala 98 kilograma i da joj je bilo vrlo teško da se vrati u formu.

– Bilo je dana kada sam mislila da više nikada neću biti u istoj formi kao pre porođaja, fizički i mentalno – rekla je filmu.

Bijonsina ishrana bila je veganska, a izbacila je mnogo namirnica: hleb, ugljene hidrate, šećer, mlečne proizvode, meso, ribu i alkohol.

Mnogo vremena posle porođaja provodila je u teretani pokušavajući se rešiti viška kilograma i pripremiti se za svoj veliki nastup.

– Kada sam počela da vežbam, patila sam od grčeva i moje telo i um nisu bili povezani, u mislima sam stalno bila sa svojom decom. Bilo mi je mnogo teže nego ranije kada sam mogla bez problema vežbati i po 15 sati dnevno. Sada imam muža i decu, a i dalje moram da brinem za svoj izgled – otkrila je.

Ipak, ova dijete se ne preporučuje u postporođajnom periodu. Razumljivo da ideja o mršavljenju izgleda privlačno, ali bolje je odustati od te ideje jer telo ne dobija dovoljno vitamina i minerala pa se usporava oporavak.

– Bijonse se odlučila za “ludu” dijetu jer ne sadrži namirnice iz grupe ugljenih hidrata poput voća i integralnih žitarica i još drugih nužno potrebnih nutrijenata. Razumem da je morala da vrati u formu, ali po kojoj ceni – pita se nutricionistkinja Đina Keatli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bijonsedijeta
Komentari (0)
Dodaj komentar