„Pljačka banke“ debitovala u Americi

Na drugom mestu liste debitovala je nova komedija Martina Lorensa (Martin Lawrence) – „College Road Trip“. Lorens igra previše brižnog oca koji odlučuje da prati svoju ćerku dok putuje po zemlji u potrazi za najboljim koledžom. Njegova sumnjičava priroda policajca ne dozvoljava mu da pusti svoju poslušnu ćerku da samostalno odluči kojim putem će nastaviti.
Na četvrtom mestu je triler „The Bank Job“ sa Džejsonom Statamom (Jason Statham) u glavnoj ulozi. Film je baziran na istinitoj priči o velikoj pljački banke u Bejker stritu u Londonu 1971. godine. Ta priča bila je nepoznata široj javnosti više od 30 godina zbog direktne obaveze ćutanja koju je proglasila britanska vlada. Film donosi pravu priču o jednoj od najvećih pljački u britanskoj istoriji, koja se završila bez ikakvih hapšenja i pronalaženja ukradenog novca. Istina koja se krije iza celog događaja uključuje i ubistvo, korupciju i seks skandal koji je donekle ukazivao na povezanost i s kraljevskom porodicom.
Šesto mesto zauzeo je film „Spajdervik zapis“ („Spiderwick chronicles“), čija je domaća premijera zakazana za 13. april u Centru „Sava“.
Na sedmom mestu liste našao se film „The Other Boleyn Girl“, koji je debitovao prošle nedelje. Film je doživeo svetsku premijeru na nedavno održanom Filmskom festivalu u Berlinu. Ovu istorijsku dramu s elementima romanse režirao je Džastin Čedvik (Justin Chadwick), a glavne uloge poverene su Natali Portman (Natalie Portman), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Eriku Bani (Eric Bana), Kristin Skot Tomas (Kristin Scott Thomas) i Dejvidu Moriseju (David Morrissey).
Kao limitirano izdanje u američkim bioskopima pojavio se film „Miss Pettigrew Lives for a Day“, čija radnja se odvija tridesetih godina prošlog veka. Glavne uloge tumače Franses Mekdormand (Frances McDormand) i Ejmi Adams (Amy Adams). Više o ovom filmu možete pročitati u članku „Jedan dan gospođice Petigru“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bank jobfilmfilmovitop-liste
Komentari (0)
Dodaj komentar