Pokazala previše: Svi u šoku zbog haljine koju je Kejt nosila na Vimbldonu (foto)

Vojvotkinja Kejt Midlton došla je na finale Vimbldona u ženskoj konkurenciji u društvu Megan Markl i svojim izborom odeće odmah podigla prašinu.

Naime, Kejt je nosila zelenu Dolce & Gabbana haljinu, koja je posebno za nju šivena još pre tri godine, međutim kroj je ostavljao utisak da vojvotkinja ne nosi grudnjak i da joj se ocrtavaju bradavice.

Za optičku varku zaslužan je položaj šavova na grudima i na društvenim mrežama odmah su krenuli komentari da je supruga princa Vilijama vrlo neprikladno obučena.

U loži pored Kejt sedela je sjano raspoložena Megan Markl, a zaove nisu skidale osmeh s lica, čime su demantovale glasine da su u lošim odnosima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kejt Midlton
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • bambi

    Bacite ponovo pogled na njenu zelenu suknju ali ne samo ocima vec kombinacijom ociju i bajki koje smo citali i koje i dalje citamo. Ja bih rekao da je haljinica sasvim ok. Ono sto semoze primetiti u prvi mah je skromnost i nenapadnost ali i odsustvo konkurentnosti i nadmetanja. Glavni cilj ove haljine je isticanje skromnosti i diznilendske carolije.

  • Anonimni

    Rijaliti

  • mmm

    a vidi Mirke kako je merka

  • Mungos

    Kakva optička varka? Jesu šavovi ali nema ni G od grudnjaka a i vidi se ono za šta se i misli da se vidi..to je sve unapred osmišljena provokacija, kao i sama reportaža. Na kraju, od toga mnogi ubiraju dobit…

    • mmm

      a vidi se i da nema šta ni da se vidi!

  • Anonimni

    One su jetrve, a ne zaove. Zaova je muzeva sestra.