Posle razvoda od šest decenija mlađe supruge, 87-godišnji glumac našao još mlađu devojku

Ivan Krasko, jedan od najpoznatijih ruskih glumaca koji iza sebe ima više od 140 filmova, pod stare dane našao se u ljubavnom trouglu koji je postao predmet podsmeha većeg dela Rusije.

Naime, ovaj vitalni 87-godišnjak izjavio je da se razvodi od svoje 28-godišnje supruge i odlazi kod ljubavnice, koja je još mlađa od njegove sadašnje žene.

Da stvar bude bizarnija, Krasko se razvodi od supruge Natalije zato što ona odbija da sa njim vodi ljubav jer ne želi dete.

– Venčali smo se u septembru 2015. godine i do dana današnjeg bili smo intimni samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi da zatrudni, a po mom mišljenju, dete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati decu – rekao je Krasko koji je s vremenom izgubio volju za borbu sa 60 godina mlađom suprugom i odlučio da krene u potragu za novom ljubavi.

Na njegovu sreću, vremešni glumac nije dugo tražio. Izbor je pao na 27-godišnu Juliju Kičemašovu.

– Nekoliko meseci sam odlazila u pozorište da bih gledala Ivana kako glumi. Ubrzo smo se upoznali, započeli komunikaciju i posle par nedelja pozvao me je na sastanak – rekla je mlada Julija.

U intervjuu za rusku televiziju dodala je i da je uverena da je ona prava supruga za Ivana.

– On je tako seksi! Tačno znam gde da ga dodirnem. Kad sam ga prvi put dirala, reagovao je kao da nije vodio ljubav 10 godina… Želim da budem njegova supruga, želim njegovu decu!

Međutim, problem u celoj priči mogla bi biti činjenica da se mlada Natalija ne želi razvesti od Kraska.

– Nema veze što nismo intimni, ali ja njega volim! Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za decu, a u ovom trenutku nemamo ni sopstveni stan – rekla je Natalija aludirajući na činjenicu da neobičan par živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanovog unuka Kirila.

Inače, Ivan Krasko iz prethodnih brakova već ima trojicu sinova i tri kćeri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacrazvod
Komentari (0)
Dodaj komentar