Posle velike tragedije, glumac otkrio da sa suprugom čeka sedmo dete (foto)

Alek Boldvin i njegova supruga Hilaria očekuju sedmo zajedničko dete.

Hilarija je srećnu vest potvrdila na Instagramu, gde je objavila video na kojem se ona i Alek igraju s njihovo šestoro dece uz poruku:

– Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje, još jedan Boldvinito dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša porodica kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem. Delim s vama trenutak kada smo rekli deci, kao što vidite, jako su uzbuđeni – napisala je Hilarija.

Par je o srećnoj vijesti govorio i za magazin People, gde su istakli da jedva čekaju rođenje deteta.

– Jedna od najlepših stvari koje su moja deca iskusila sa velikom porodicom je to da ljubav može rasti sa svakim novim članom porodice. Naš kapacitet da volimo nastavlja da se širi i jedva čekamo da zagrlimo našeg novog mališana ove jeseni – dodali su.

Par već ima šestoro dece: ćerke Mariju Lusiju Viktoriju, 13 meseci (koju je rodila surogat majka) i Karmen Gabrijelu, 8 godina, i sinove Rafaela Tomasa, 6 godina, Leonarda Anhela Čarlsa, 5 godina, Romea Alehandra Dejvida, 3 godine i Eduarda „Eda“ Pao Lukasa, 18 meseci. Alek iz prethodnog braka sa Kim Bejsindžer ima 26-godišnju ćerku Ajrlend.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

alek boldvinbebaHilarija Boldvin
Komentari (0)
Dodaj komentar