Potpuno neprepoznatljiv: Obožavaoci šokirani izgledom slavnog glumca (foto)

Najnovija fotografija glumca Džet Lija, koja se proširila internetom, zabrinula je obožaoce koji su ga opisali kao ‘neprepoznatljivog’ i ‘slabašnog’. Mnogi su se zapitali šta je sa zdravljem 55-godišnjeg akcionog heroja.

Poznat po svom dečačkom izgledu i akrobatskim pokretima, Li iza sebe ima više decenija angažmana u akcionim filmovima, ali poslednjih godina se bori sa hipertireozom, ubrzanim radom štitne žlezde, pri čemu žlezda proizvodi previše hormona. To dovodi do snažnog umora i gubitka kilograma pa ne čudi da su se obožavoci zabrinuli za njegovo zdravlje.

„The South China Morning Post“ u nedelju je objavio da se fanovi ‘mole za njegovo zdravlje’ nakon što se fotografija proširila internetom. Međutim, Lijev menadžer Steven Časmen za Washington Post je opovrgnuo spekulacije da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo.

– On boluje od hipertireoze i sa time se bori gotovo 10 godina. Ne radi se o stanju koje mu ugrožava život, nosi se s tim. Dobro je – rekao je Časmen.

Pre pet godina Li je za medije izjavio da nije siguran koliko će još dugo moći da radi ovaj posao, ali bio je odlučan da to vreme traje što duže.

– Veoma me boli, ali ne patim zbog toga. Srećan sam – rekao je i dodao da zbog dugogodišnjih akcionih scena i povreda ima problema sa nogom i kičmom.

Međutim, u poslednje vreme 55-godišnji glumac snima sve ređe i prihvata sve manje uloga. Časmen je širenje fotografije i navodno pogoršano zdravstveno stanje Lija nazvao senzacionalizmom i rekao: – Bilo bi lepo kad ljudi ne bi od muve pravili slona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džet litransformacija
Komentari (0)
Dodaj komentar