Poznata glumica preživljava pakao: U avionskoj nesreći poginuli njena trudna sestra, zet i nećak

Poslednja tri dana najgora su u životu američke glumice i pevačice Megan Hilti. Jednoj od najvećih zvezda Brodveja prošle nedelje gotovo je stalo srce, zbog telefonskog poziva nakon kojeg više ništa neće biti isto. Dogodilo se nezamislivo, avionska nesreća koja je zvezdi NBC-jeve muzičke serije „Smash“ otela sestru Loren u osmom mesecu trudnoće, zeta Rosa i njihovog sinčića Remija.

Cela porodica nestrpljivo je iščekivala dolazak na svet još jednog dečaka: dali su mu ime Luka. Ništa nije upućivalo na to da bi let malim (privatnim?) avionom u kojem se nalazilo deset putnika, nestati s radara i srušiti se u Pacifik nedaleko od ostrva Vidbej, na severozapadnoj obali Amerike, prenosi People. Okolnosti nesreće zasad su nepoznati, Obalska straža potvrdila je da su pronašli tek jedno telo, a slomljena glumica još ne zna da li reč o članu njene porodice.

„U nedelju popodne, mali avion srušio se na Puget Soundu. Moja voljena sestra Loren, zet Ros i mali nećak Remi bili su u tom avionu. Bila je u osmom mesecu trudnoće, očekivali smo da ćemo sledećeg meseca u naručje uzeti još jednog dečaka, malog Luku. Nemam reči,“ objavila je u potresnoj objavi glumica na Instagramu.

Srećom, na kobni let nije se ukrcala ćerka tragično stradalog para. Devojčica je na sigurnom, ali u šoku je i van sebe zbog strašnog događaja i sada je dobitnici nagrade Tonija (za glavnu žensku ulogu u mjuziklu „Noises Off“) sve na svetu. Sestra slavne glumice i njen suprug živeli su na američkoj Zapadnoj obali, bili su vlasnici vinarije: vinski biznis čini se bio razlog zbog kojeg su se, ništa ne sluteći, zaputili sa sinom na kobni let.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionska nesrećaglumicasmrt
Komentari (0)
Dodaj komentar