Preminuo najpoznatiji frizer zvezda, slavne dame se opraštaju od njega (foto)

Modni svet ostao je bez Oribea, najpoznatijeg frizera svetskih zvezda. Nemoguće je pričati o modi, a da se ne spomene legendarni frizer koji je preminuo u 62. godini.

Godine 1992. je napravio pravi bum na Šanelovoj prolećtnoj reviji, a onda je uradio isto i sledeće godine. Rođen je na Kubi 1956. godine kao Oribe Kanales, a svi su ga poznavali kao buntovnika koji je voleo da iznova ruši trendove. Sarađivao je sa najvećim imenima svetske scene, a među njima i sa Naomi Kempbel, Lindom Evanđelistom, Sindi Kraford i mnogim drugima.

Jedna od najbližih među zvezdama bila mu je Dženifer Lopez. Pevačica i glumica je sa Oribeom sarađivala duže od 10 godina, a kako je napisala uz njihove zajedničke fotografije na Instagramu, budili se i putovali zajedno, a frizer se pojavljuje i u spotu za jedan od njenih najvećih hitova “Jenny From the Block”.

I mnoge druge poznate dame podelile su na svojim profilima fotografije s frizerom, uz reči zahvalnosti i žaljenja što su ostale bez člana porodice i velikog prijatelja. Jedna od njih je Penelope Kruz, koja je rekla je da će u njenom srcu uvek biti mesta za njenog najdražeg frizera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopezfrizerpenelope kruz
Komentari (0)
Dodaj komentar