Preminuo slavni reditelj: Tvrdio je da je spavao sa 20.000 žena (foto)

Reditelj Džoel Šumaher, poznat po blokbasterima „Betmen zauvek“ i „Betmen i Robin“, ali i brojnim drugim ostvarenjima, filmskim adaptacijama mjuzikala i muzičkim spotovima, preminuo je u 81. godini.

Šumaherovi agenti kažu da je poznati reditelj poslednjih godinu dana bolovao od kancera.

Dizajner kostima koji je postao reditelj, Šumaher je bio jedno od najvećih rediteljskih imena tokom 80-ih i 90-ih godina, a imao je oko za mlade talentovane glumce, pa je tako otkrio Roba Loua, Kifera Saterlenda i Kolina Farela.

Ostao je najpoznatiji po ostvarenjima ‘St. Elmo’s Fire’, ‘Izgubljeni dečaci’ i blokbasterima ‘Betmen zauvek’ i ‘Betmen i Robin’.

Osim toga, ostaće poznat i po krimi drami ‘Vreme za ubijanje’ i trileru ‘Falling Down’ sa Majkl Daglasom u naslovnoj ulozi. Poslednje što je režirao bilo je nekoliko epizoda serije ‘Kuća od karata’ u produkciji HBO.

Čuvena je i njegova izjava o broju partnerki koje je imao tokom života.

U jednom od poslednjih intervjua koje je dao prošle godine, Šumaher je otvoreno pričao o broju žena sa kojima je spavao, rekavši:

„U pitanju je dvocifreni broj u hiljadama, ali nije toliko neuobičajen“, a na pitanje novinara da li je taj broj blizu 2-3 hiljade, reditelj je dodao:

„To nije dvocifren već jednocifren broj“, a onda je pojasnio da je u pitanju 10 do 20 hiljada partnerki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

preminuoreditelj
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • bambi

    Spavao sa 20.000 zena. Steta, bar da je umesto sto je spavao sa njima neku kresnuo?!

  • Aleksandar

    Sve te žene sad misle na njega.