Prepoznajete li na ovoj fotografiji jednu od najpoznatijih pevačica svih vremena?

Eni Lenoks jedna je od najvećih pop diva svih vremena. Na polici ima četiri Gremija, na računu milione, a njene pesme se svakodnevno vrte na radijskim stanicama širom sveta.

Krajem prošle godine proslavila je 67. rođendan, a sad je na Instagramu objavila svoj selfi kao odgovor izvesnom Džejsonu Strameru, koji je pitao ko je ona.

„Pozdrav, Džejsone Strameru! (jeste li u rodu s pokojnim velikim Džoom?) Izgleda da ste stvorili trend na Tviteru svojim pitanjem ko je ta osoba… OVA osoba..!! Dakle, vidite li razliku između kamuflirane osobe i biljke?? Aha! Stvorimo još jednu oluju na Tviteru, hoćemo li?!!!) Starim, ali još uvek besnim! Blagoslov i ljubav“, napisala je slavna pevačica.

Stramer je pre nekoliko dana objavio njenu fotografiju i pitao pratioce znaju li ko je to bez guglanja. Mnogi su bez problema prepoznali bivšu pevačicu Eurythmicsa.

Ali postoje oni koji ne znaju za nju. Pre četiri godine Eni je objavila e-mail radijske voditeljke koja je, misleći da je reč o anonimnoj muzičarki, ponudila Lenoks da je promoviše.

„Draga Eni Lenoks! Došla sam do vaše muzike onlajn i jako mi se dopada ono što sam čula. Pronalazim muzičare koji imaju potencijala da njihove pesme puštamo na našoj stanici. Ako ste zainteresovani, molimo pošaljite mp3 vašeg posljednjeg singla. Proslediću ga Glenu, našem programskog direktoru, pa ćemo videti da li je zainteresovan da ga pustimo u programu. Takođe, kakvu marketinšku kampanju imate? Pitam zato što sarađujemo s kompanijom koja vas može besplatno promovisati na preko 150 svetskih stanica. Proverite ih i samo im recite da vas je preporučila Kajli“, stoji u pismu zvezdi koja je tokom karijere prodala preko 75 miliona albuma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eni lenokspevačica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Vlada Legenda

    Ajd ne lupetaj!