Preslatko: Princ Vilijam otkrio nadimak princeze Šarlot

Kraljevski protokol ne važi u privatnim odajama kraljevske porodice. Van očiju javnosti princ Vilijam i Kejt rado tepaju svojoj deci
Članovi kraljevske porodice retko iznose privatne informacije u javnost. Ipak, princ Vilijam je nedavno iskoristio priliku da sa gledaocima podeli zanimljiv detalj iz porodičnog života.

Nedavno su članovi kraljevske porodice sa svetom podelili predivne porodične fotografije sa sajma cveća povodom otvaranja projekta Back to Nature, dizajniranog od strane vojvotkinje od Kembridža i nagrađivanih pejzažnih arhitekti Andrea Dejvisa i Adama Vajta.

Na jednom od snimaka iz vrta moglo se čuti kako se princ Vilijam svoj ćerki, princezi Šarlot, obraća nadimkom: „Mignonette!“.

Mignonette, reč francuskog porekla, je deminutiv imena Magnon; može se prevesti kao omiljeni/omiljena ili dragi/draga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nadimak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    preslatko, dirnut sam do suza. Pa se pitam da li princ razmislja o nekoj drugoj deci? Deci cije je bezbrizno detinjstvo upravo njegovo pogano kraljevstvo obelezilo, bombama, razaranjima, selidbama……..Ha prince, i ta neka druga deca bi volela da su zajedno sa roditeljima ( koje ste im pobili), da imaju zastitu, da imaju sigurnost i toplinu doma. Ne, to nije tema, tema je slatka mala princeza, tatina princeza.