Priča o pesmi bila šala, ovo je pravi razlog privođenja

Pevač Dragan Kojić Keba objasnio je večeras da je poziv na razgovoru u BIA dobio posle snimanja jedne TV emisije, da je tom prilikom objasnio gde se sve nalazio tokom tog dana a da je njegova izjava o privođenju zbog pesme – šala.

Kometarišući za O2 TV razgovor u BIA, on je rekao da su se on i ekipa emisije TV Prva „Ekskluziv“ verovatno našli na „pogrešnom mestu u pogrešno vreme“.

Bezbednosno-informativna agencija saopštila je ranije danas da je razlog razgovora s folk pevačem bio njegov automobil, a ne nekakva pesma.

Kojić je najpre Srpskom telegrafu dao informaciju kako je „privođen na informativni razgovor u BIA“, a potom je tu informaciju potvrdio za N1.

„Čuli su moju novu pesmu koja će izaći u decembru, a ja uopšte ne znam kako su došli do snimka i zaključili da pesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje“, rekao je Kojić tim medijima.

U dnevniku O2 TV pevač je naveo da mu je auto u potpunosti legalan a da je priča o pesmi šala koja, kako se nada, nikog nije zabolela.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dragan Kojić Kebapesmaprivođenje
Komentari (0)
Dodaj komentar