Proslavio se kao jedan od najvećih zlikovaca u istoriji televizije, evo čime se danas bavi

Zvezda popularne HBO-ove serije ‘Igra prestola’, Džek Glison (30), koji je glumio razmaženog princa Džofrija Barationa, pre nekoliko dana oženio se dugogodišnjom devojkom Roisin O’Meoni na svečanoj ceremoniji u Irskoj. Tokom snimanja popularne serije 2011. godine Džek je imao tek 18 godina, a život mu se od tada potpuno promenio.

Nakon uloge u ‘Igri prestola’, Džek se povukao iz glume jer je, kako je jednom prilikom rekao, prestao da uživa u tome. Iako je dobijao ponude za velike uloge u filmovima, on ih je sve odbio.

Jedan od najpoznatijih negativaca ikada viđenih na televiziji danas je producent i član nezavisne pozorišne kuće pod nazivom Collapsing Horse, koju je osnovao s prijateljima 2012. godine u Dablinu. Njegov tim izveo je dečju lutkarsku komediju ‘Monster/Clock’ s kojom su dobili ovacije kritičara i publike. Takođe, njihova ‘Bears in Space’ završila je u pozorištima u Londonu i Njujorku.

Nedavno je izašla prva epizoda nove serije ‘Zmajeva kuća’ (House of Dragon), čija radnja se odvija otprilike 200 godina prije ‘Igre prestola’, a bazira se na najpoznatijoj kući Targerijan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacIgra prestola
Komentari (0)
Dodaj komentar