Pršti od seksipila: Najzgodnija žena sveta gola na bazenu (foto, video)

Britanska glumica i manekenka Keli Bruk pre neku godinu proglašena je zvanično za najzgodniju ženu sveta, naročito zbog činjenice da je na njoj sve prirodno.

Keli je na Instagramu objavila fotografije sa bazena na kojem se, potpuno naga opuštala i potom uživala sa dečkom Džeremijem Parisijem.

Keli je grudi i intimni deo tela prekrila tako što je ležala na dušeku u obliku jednoroga, a njenim muškim fanovima i to je bilo više nego dovoljno.

Kao dama sa skoro savršenim merama 99-63-91 i visoka 168 centimetara, Keli Bruk je i od naučnika izglasana za ženu sa savršenim telom.

https://www.instagram.com/p/BSqxEJullrc/?taken-by=iamkb

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

keli bruk
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    To nije manekenka vec muzara

  • bambi

    Pazte, sta vam je britanska dipolomatija. Ima od crnog da naprave belo. Englezi ako nesto imaju ruzno i odvratno, to su zene. A gledajte zakljucak. Britanka najlepsa zena sveta. To je kao kada bih ja mojoj macki objasnio da je kuce.

  • Viktor Rotmiler

    Po meni,manekenka na fotki,nije najlepsa zena sveta.U nasem rijaliti programu,mislim da je to,na HepiTV,sve vrvi,od zgodnih „macaka“.Ali,kada bi mene neko pitao,koja je najzgodnija,mislim,da bih rekao,da je naj,naj,naj, zgodnija,Mica „trofrtaljka“.Sto se tice muskaraca.Kod nas,oni se mogu naci,iskljucivo iz redova narodnih deputata.Tu ima likova,fantasticnih i za zene,nedosanjanih.

    • AA ( americki alah)

      koji si ti papak. Pa gde pise najlepsa?????? Pise najzgodnija papak jedan papasti

  • Djoka

    Ne bih ja menjao moju porno zvezdicu za nju.