Prve fotografije sa venčanja: Dženifer Lopez nosila venčanicu koju je čuvala godinama

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su proteklih dana tema svih svetskih medija, nakon što se saznalo da su se venčali u Las Vegasu. U sudskom dokumentu se sada vidi da je pevačica promenila prezime, te da se preziva Aflek, a pojavile su se i prve fotografije sa venčanja.

Dženifer je blistala u beloj, jednostavnoj haljini koja joj je savršeno stajala, a u videu koji je nastao pred venčanje se može čuti koliko je uzbuđena.

– Osećam se čudesno, veoma sam uzbuđena. Imam ovu haljinu toliko godina, čuvala sam je i sada je nosim na svom venčanju – rekla je Dženifer.

Oni su pravili čak i selfije na venčanju, a osmeh je detalj koji su svi primetili – i jedno i drugo ga nisu skidali sa lica.

Podsetimo, njih dvoje su iznenadili javnost i veridbom, a kako je to privuklo veliku pažnju, nije čudno što su želeli da venčanje drže u tajnosti.

– Smešila sam se tako jako i suze su mi se spuštale niz lice, osećala sam se tako neverovatno srećno i ispunjeno. Nije to bilo ništa otmeno, ali to je bila najromantičnija stvar koju sam mogla ikad da zamislim… Samo mirno subotnje veče kod kuće, dvoje ljudi koji obećavaju da će uvek biti tu jedno za drugo. Dvoje vrlo srećnih ljudi, koji su dobili drugu priliku za pravu ljubav.

Varnice između Džej Lo i Bena sevnule su još 2002. godine, a i tada su se verili. No, dve godine kasnije su raskinuli. U međuvremenu su oboje imali duge veze, ali ljubav je bila jača od svega, pa su se toliko godina kasnije jedno drugom vratili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ben aflekdzenifer lopezvenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar