Raskinuo jedan od najlepših holivudskih parova? (foto)

Bredli Kuper i Irina Šajk navodno su okončali vezu i odlučiti da svako krene svojim putem, a ovu vest poslednjih dana sve češće prenose strani mediji.

Manekenka i glumac važili su za jedan od najlepših holivudskih parova, a već neko vreme ne žive zajedno, piše MTO News. Iako se nagađalo da je sve to zbog glumice i pevačice Lejdi Gage, s kojom je Bredli provodio puno vremena zbog filma „Zvezda je rođena“, neimenovani izvor blizak paru kaže da je razlog raskida nešto sasvim drugo.

Naime, navodno je slavna manekenka želela da detalji o njihovoj vezi budu javni, što se glumcu ne sviđa. Bredli je poznat po tome što svoj privatni život drži što dalje od društvenih mreža i očiju javnosti. Njihova veza nije funkcionisala već neko vreme, još i pre govorkanja o aferi zbog koje su prozivali zgodnog glumca i pevačicu.

Irina na društvenim mrežama u posljednje vreme objavljuje provokativne fotografije, a na Met Galu došla je sama, bez pratnje. Zadnji put u javnosti Bredli i Irina viđeni u februaru, na dodeli Oskara.

Glumac i manekenka zajedno su od 2015. godine, a imaju i dvogodišnju ćerku Leu Sijenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bredli kuperirina šajkraskid
Komentari (0)
Dodaj komentar