Rat zbog seksi robijaša: Miks je već prevario novu devojku?

Džeremi Miks (34) opet je ‘nestašan’. Njegova bivša supruga Melisa (39) tvrdi da je ‘seksi zatvorenik’ već prevario novu devojku Kloi Grin (26). Melisa, koja nije skrivala koliko je pogodio razlaz sa Miksom, bivšeg je za neveru optužila u objavi na društvenoj mreži.

Objavila je svoju fotografiju, a u opisu iste zahvalila se svima na podršci i naglasila kako se oseća sjajno, a usput je napisala da njen bivši vara novu devojku.

– Radije bih bila sama i imala samopoštovanje, nego da neko pravi budalu od mene – zaključila je.

Kloi je na glasu kao ‘razmažena naslednica’ koja troši očev novac. Carstvo Filipa Grina, vlasnika britanskog modnog brenda Top Shop, procenjuje se na 3.8 milijardi funti.

– Nikad nisam bio srećniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju – nedavno je rekao Džeremi i otkrio da je Kloi njega ‘uhvatila’. Grin ne štedi na svom novom dečku, pa mu često priređuje zabave na svojoj jahti i vodi ga na luksuzne godišnje odmore.

Miks je u zatvoru završio 2014. zbog posedovanja oružja bez dozvole. Nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene širom sveta ‘poludele’ su za njim pa je ponosni vlasnik titule najseksepilnijeg zatvorenika na svetu. Ovu veliku popularnost odmah su uočile modne agencije i nudile Miksu ugovore još dok je bio u zatvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Džeremi Mikskloi grinmelisa miks
Komentari (0)
Dodaj komentar