Ratner snima „Playboy“

Reditelj Bret Ratner (Brett Ratner), poznat po režiji filmova „Gas do daske 1 i 2“ („Rush Hour“), „Iks-men: poslednje uporište“ („X-Men: The Last Stand“), „Posle sumraka“ („After the Sunset“) i „Crveni zmaj“ („Red Dragon“), režiraće film „Playboy“, koji je baziran na životu Hjua Hefnera (Hugh Hefner), osnivača istoimenog časopisa. Hefner, kome je 81 godina, sinonim je za hedonistički način života, budući da ga godinama na raznim snimcima i slikama gledamo odevenog samo u bademantil i okruženog izazovnim lepoticama.
Scenario za film napisao je Džon Hofman (John Hoffman), a Brajan Grejzer (Brian Grazer) je producirao film. Grejzer je otkupio prava na ekranizaciju Hefnerovog života još pre nekoliko godina. Međutim, tek su Ratner i Hofman razvili priču u pravcu koji je bio prihvatljiv i za Hefnera i za Grejzera.
Ratner je nedavno završio snimanje filma „Gas do daske 3“ („Rush Hour 3“), čija se premijera očekuje u avgustu. Sledeći projekat ovog popularnog reditelja je film u maniru krimi-trilera „Igraj svoju igru“ („Ocean’s Eleven“), u kom zaposleni u jednoj od najekskluzivnijih zgrada na Menhetnu – Tramp kuli, odlučuju da se udruže i opljačkaju njene bogate stanovnike. Dosad je potvrđeno da će u filmu igrati Edi Marfi (Eddie Murphy) i Kris Rok (Chris Rock), a još uvek je neizvesno pojavljivanje Krisa Takera (Chris Tucker), Dejva Čapela (Dave Chappelle), Džejmija Foksa (Jamie Foxx), Denzela Vošingtona (Denzel Washington) i Sidnija Poatjea (Sidney Poitier).
Hefner je osnovao magazin „Playboy“ 1953. godine sa svega nekoliko stotina dolara i nekoliko slika. Među njima je bila i jedna od najpoznatijih slika svih vremena – duplerica na kojoj je naga Merilin Monro (Marilyn Monroe).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bret ratnerfilmhju hefnerplayboy
Komentari (0)
Dodaj komentar