Razvodi se poznata motivaciona govornica? Muž je javno isprozivao

„Lajfkouč” Ana Bučević otkrila je da se razvodi nakon sedam godina braka.

Ana Bučević je hrvatska autorka nekoliko bestselera i popularna motivacijska govornica čije savete slušaju i praktikuju hiljade ljudi.

Reč je o ženi koja je mnogima pomogla na njihovom putu do mentalnog, duševnog i fizičkog ozdravljenja, ali sebi izgleda nije mogla da pomogne, jer je javnost šokirala informacijom da se razvodi od supruga Saše nakon sedam godina braka.

Saša, koji je dobio borbu s karcinomom, na svom profilu na Fejsbuku izneo nekoliko informacija koje su jasno dale do znanja da je njihov brak u krizi, preneo je Klix.

„Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš, ali ne preko mojih leđa. Ja sam taj koji je odlučio da promeni svoj ‘majndset’, tebi hvala na podršci, ali nisi ti ta koja je zaslužna, nego ja, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica“, poručio je Saša.

Nakon toga, Ana je odlučila da se oglasi. Ona je potvrdila informaciju o bračnom slomu.

„Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam razvod braka pre nekoliko meseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja, a koji su bili štetni po našu porodicu. Sve sam uradila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naneti štetu. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onom koji pomoć ne traži i ne preuzima odgovornost za svoje postupke“, kazala je, između ostalog, Bučević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

razvod
Komentari (0)
Dodaj komentar