Rodžer Mur se razvodi

Bivši Džejms Bond i Svetac iz popularne TV serije šezdesetih godina, Rodžer Mur (Roger Moore) razvodi se od supruge Luize, kako bi se oženio njenom prijateljicom, Šveđankom Kiki Tolstrup (Kiki Tholstrup). Mur (72) već neko vreme živi u Monte Karlu sa 60-godišnjom Kiki, tvrdi da je „srećniji nego ikad“ te najavljuje venčanje pre Božića.

Luiza (61) je ogorčena načinom na koji ju je Mur, inače na glasu kao uglađen i civilizovan čovek, grubo ostavio posle 25 godina braka – telefonirao joj je s aerodroma i rekao: „Ne volim Kiki, ali mi je lepo s njom. Žao mi je.“

To se dogodilo pre šest godina, a nakon toga Mur joj se više nikad nije javio. Ovih dana se Luiza, koja je isprva odbijala da Muru da razvod, predomislila i pristala na isti, ali uz naknadu od 15 miliona dolara. Novinarima je rekla kako je od svega najviše boli što su je nekad bliski prijatelji, poput Džoan Kolins (Joan Collins) i Majkl Kejna (Michael Caine), sasvim zanemarili otkad nije sa Murom.

Kako to već biva, Kejn se i dalje druži sa Murom (i njegovom novom partnerkom, naravno). Tako su Rodžer i Kiki nedavno bili među odabranim zvanicama na svadbi Kejnove kćeri Nataše u Njujorku.

Mur, koji je, prema procenama, „težak“ oko 30 miliona dolara, više ne želi da snima filmove, ali bi rado igrao u nekoj predstavi na Brodveju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar