Sada znamo šta se Ber Grilsu desilo na Staroj planini: Pogledajte video

Poznati avanturista Ber Grils boravio je prošle godine u Srbiji kako bi snimao materijal za emisiju „U divljini sa Berom Grilsom“. Grils je bivši marinac koji se proslavio emisijama o preživljavanju, a jedna od njegovih stanica je bila i Stara planina.

„Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu“, izjavio je on u januaru 2020. godine.

„Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji“, dodao je Grils. Inače, on je bivši marinac, otac tri sina i ponosni Britanac.

Inače, upravo epizoda u kojoj preživljava na Staroj planini u Srbiji ima najbolji početak i ništa manje uzbudljiv kraj, piše Nova.rs.

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, imao je susret sa medvedom.

Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobegne, na nebu se ukazala najsavremenija letelica H-145M Helikopterske jedinice MUP-a Srbije, kojom je upravljao komandant Helikopterske jedinice Nenad Nedić, a iz koje je izašao Ber Grils koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Kada su se našli u letelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželeli dobrodošlicu.

„Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasla“, rekao je Grils.

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Kada su je pronašli Grils poziva Singa da krenu, rečima: „Požuri, srpska vojska nikada ne kasni.“ Svakako, pogledajte…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ber grilsstara planina
Komentari (0)
Dodaj komentar