Šarliz Teron u „Pobesnelom Maksu 4“

Četvrti nastavak serijala "Pobesneli Maks" ("Mad Max") polako se priprema i već je poznato da će Šarliz Teron (Charlize Theron) igrati glavnu ulogu. Oskarovka je nedavno potpisala svoj pristanak za snimanje filma "Fury Road", čije je snimanje planirano na leto naredne godine u Australiji. Kao i prethodna tri puta, režiju i scenario potpisuje Džordž Miler (George Miller), dok glavna zvezda dosadašnjih filmova – Mel Gibson (Mel Gibson), neće reprizirati ulogu Maksa Rokatanskog, koja ga je i proslavila.
Posao policajca budućnosti pripašće britanskom glumcu Tomu Hardiju (Tom Hardy), koji je bukvalno ukrao scene u filmu "RocknRolla" Gaja Ričija (Guy Ritchie). Britanska publika je Hardija mogla da gleda kao Hitklifa u TV adaptaciji "Orkanskih visova" ("Wuthering Heights"), ali i u biografskom filmu o ozloglašenom zatvoreniku Čarlsu Bronsonu, gde je gotovo neprepoznatljiv. Još kao student Hardi je dobio prvi glumački zadatak – ulogu u TV seriji u produkciji Stivena Spilberga i Toma Henksa "Band of Brothers". Filmski debi je imao u filmu "Pad crnog jastreba" ("Black Hawk Down") Ridlija Skota (Ridley Scott), a nakon toga je igrao u filmovima "Marija Antoaneta" ("Marie Antoinette"), "Kolač s barutom" ("Layer Cake"), "Star Trek: Nemesis" i "Sweeney Todd". Uskoro ćemo ga gledati u novom filmu Kristofera Nolana (Christopher Nolan) – "Inception".
Radnja četvrtog nastavka "Pobesnelog Maksa" još uvek nije poznata, ali se zna da će se vremenski dešavati nakon radnje trećeg filma – "Mad Max Beyond Thunderdome" iz 1985. godine. Originalni film "Pobesneli Maks" ("Mad Max") izašao je 1979. godine i postao veliki hit širom sveta. Nastavak je usledio 1981. godine, pod nazivom "The Road Warrior", dok je u trećem filmu – "Mad Max Beyond Thunderdome", pored Gibsona igrala i Tina Tarner (Tina Turner).
Prvi pregovori o četvrtom nastavku filma počeli su 2002. godine, ali je početak snimanja u Namibiji naredne godine otkazan. U međuvremenu, Miler je snimio animiranu komediju "Ples malog pingvina" ("Happy Feet") 2006, ali je i pre toga imao zapažene filmove: "Veštice iz Istvika" ("The Witches of Eastwick") iz 1987. godine, "Lorencovo ulje" ("Lorenzo’s Oil") iz 1999. godine i "Babe: Pig in the City" iz 1998. U planu je nastavak filma "Ples malog pingvina" i veliki film "Odiseja" ("The Odyssey"), koji će premijerno biti prikazan tek 2012. godine.
Šarliz Teron ćemo uskoro gledati u filmu "The Road", adaptaciji istoimenog romana Kormaka Mekartija (Cormac McCarthy). Posle toga će pozajmiti glas u filmu "Astro Boy" i snimiti nastavak filma "Posao u Italiji" ("The Italian Job") iz 2003. godine, pod nazivom "Posao u Brazilu" ("The Brazilian Job"). Najavljeni su i filmovi "Atlas Shrugged" (2011), "The Ice at the Bottom of the World" (2010), "Jinx", "Florence of Arabia", "Hancock 2" i drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmfilmpobesneli maks 4sarliz teronvest
Komentari (0)
Dodaj komentar