Sergej isprozivao Novaka: „Dečko, sad nam već svima ideš na živce“ (foto)

Dok je Novak Đoković na Rolan Garosu igrao meč protiv Italijana Marka Čekinata, Sergej mu je na Tviteru uputio kritiku na račun ishrane.

– Dobro dečko, sad nam već svima ideš na živce: počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac – napisao je glumac na Tviteru.

Ipak, njegova zamerka nije se dopala baš svima, te su neki stali u odbranu Trifunovića, rečima da je samo javno rekao ono što većina misli, dok su ipak brojniji bili oni koji su napali glumca zbog kritika na računa našeg najboljeg tenisera.

– Ne ide na živce svima, ide samo tebi. I ostalima koji očekuju da posle povrede osvoji RG. Dečko je najbolje godine imao kao vegulja, pa ti tad nije smetalo – samo je jedan od komentara,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovicsergej trifunović
Komentari (30)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Odvratan je ova ser gej

  • dejan

    sergej, pocni i ti da jedes meso. Stalno jedes g…a

  • Anonimni

    sergej, pocni i ti da jedes meso. Stalno jedes g…a

  • Anonimni

    NA JEDNOJ STRANI NAJBOLJI SPORTISTA SVIH VREMENA . -OBRAZOVAN,GOVORI 6 JEZIKA, KULTURAN PROVEREN I ODMEREN.. NA DRUGOJ STRANI PROPALI GLUMAC, NARKOS,KOJI JEDINO JOSH OVAKO MOZE DA SKRENE PAZNJU NA SEBE..NE MOZE VISHE NI GLUMITI 2 SECUNDE KAO RUS SNAJPERISTA. A BUDALE POPUT VAS NE ZNAJUPROGRAM NUTRICIONISTE IDA NEMA PROTEINASAMO U MESU..

  • Krang

    Dobro Novak i igra s obzirom na to koliko vas mu viri iz pozadine. On mi je licno simpatican ali ga ne podnosim zbog fanova, necu da budem u istoj grupaciji sa bezmozgovicima.

  • Br.1

    Divjak glumi, drugo ti ne ide…..

  • Anonimni

    Ovaj Sergej, što bi reko narod, svakom loncu mora da bude poklopac.Nedostatak skromnosti?

  • Anonimni

    Opet Sergej,kome sve on ide na nerve a bez nekih znacajnih uspeha I zasluga,pa mu jedino ostalo da lupeta I pljuje druge, na jadan primitivan nacin. BRAVO . Uradi nesto pametno, ako idi tamo odakle si dosao, pa tamo vredjaj tebi ravne, da vidimo dokle ces da trajes „junacino „

  • Anonimni

    Neverovatno.Koliko kritika, saveta, uvreda, lupetanja i drmoserisanja.Ni vi ni ja nismo postigli ni deo onoga sto je postigao Nole.Cenjeni glumac koji se razvlaci po stampi i svim medijima, bolje da cuti…Nas najveci teniser, covek koji se ne stidi svoje zemlje i svog porekla, velikan sporta, postigao je toliko da komotno i ne mora vise.Ko ste vi i sta ste napravili mudro i kolosalno da bi ceo svet cuo za vas?Nista.Zato gledajte svoje male zivote i kako da date doprinos covecanstvu, kulturi, sportu…Manite se boljih od vas.

    • Olga Pavlovic

      BRAVOOOOO!!!!!

  • Anonimni

    ako Noletu ta vrsta ishrane odgovara to je ok..Ali on to radi zbog one njegove gliste kojoj samo oci dolaze u izrazaj.On sam ne izgleda vise ni lepo n iprivlacno, mnogo je mrsav, bre.Kako je nekada bio lep decko. Britanci mrze Noleta , jer su saznail da on tamo ima jedno dete sa njihovom zemljakinjom, ali ona zbog velikog novca ne priznaje. Od tuda i svadja sa Glistom

  • Anonimni

    Osvojeni Wimbledon, Sincinati i US open su rekli koliko ste glupi i nevazni svi Vi strucnjaci opste prakse, ukljucujuci nazalost i omiljenog Sergeja !!

  • dukljanin

    Nije mi jasno šta kome smeta čime se neko hrani i šta jede…..Novak je dokazao da je vrhunski sposrtista i čovek…Svi ostali mogu samo da mu zavide i tupe zube …

  • Anonimni

    Ne lazi!

  • Anonimni

    Hoćete li jednom svi shvatiti : čovjek ima PSIHIČKE probleme, pa je promjena jelovnika POSLJEDICA toga, a onda slijedi nedostatak snage itd…itd

  • Iskren

    Kao prvo sergej je totalno upravu ne moze se postici puna snaga i na treningu a kamoli ne utakmici kao drugo ne interesuje mi novakova ishrana uopste neka jede ko sta hoce svako ima svoj izbor zivota kao trece svaki sportista ne igra iz zabave nego da nesto uradi on ako ovako nastavi bolje da ne igra samo stresira svoje navijace koji ga vole i kao cetvrto nemam apsolutno nista protiv noleta svaka mu cast za sve sto je uradio u karijeri i van nje takavih vise treba da ima kod nas ali nole ako zelis ozbiljan tenis ponovo prestani da nerviras svoje navijace i njih je 90% koji dele misljenje da sa tom ishranom ne mozes da dobijes uspeh nema to energije za naporan i dug tenis. jos jednom podrzavam sve sta radi i ne kritikujem ga samo je moje misljenje da dosta gresi sve jedno samo napred nole!

    • Anonimni

      Sergej je sto posto u pravu kao i ti gospodine iskreni. ali ovde je doslo do zamene teze. Novak Djokovic umesto noirmalne hrane pase jestive biljke zato sto mu to nalaze nova vera kojoj je pristupio. dakle to je jedini razlog takvog nacina ishrane. a sto se tice njegovih uspeha oni su iskljucivo vezani za ogromnu tajnu grupaciju na svetu koja je pocela sa realizacijom projekta unistenja i konacnog nestanka Srpskog naroda kao pravovernog i bogobojazljivog naroda. Svi Srbi koji nisu takvi oni zapravo ucestvuju u realizaciju tog projekta, To znaju i Sergej i NESRECNI Novak Djokovic koji zna kako pobedjuje a to znaju svi. Alek, Mali, Ana, Zorana, Irinej kao i mnogi drugi. svi oni to znaju.

    • Mister No

      Ma šta reče psiholože?! Ti izgleda imaš mnogo veće probleme

    • Mister No

      Kao prvo, šipu tuki! I kao drugo šipu tuki! I kao treće, četvrto…

  • Neki

    Nole igra tenis za sebe i pre svega zbog para. Hrišćani kažu:“ Ne stvaraj sebi idole, niti im se klanjaj!“ Pošto niste hrišćani, klanjajte mu se, komentarišite njegov jelovnik i popušite mu jer on igra za sebe a ne za vas.

  • Anonimni

    I jos gos Nole i drugi su bili povredjeni ,pogotovo Federer pa koliko puta oba spanca ,pa su se vratila u igu ne samo za sebe vec i za navijace .I jos nesto tu VRACARU vrati odakle je i dosao od tada ti konstantno GUBIS!

  • Anonimni

    Igraj ili OSTAVI se Tenisa ! Dosta nam je da te pljuju AMATERI i pobedjuju svakojaki pocetnici. Izabrao si i deklarisao se kao najbolji na svetu dok nisi zaradio prvih 100 miliona ,a posle toga nama je jedino ostalo kad ti igras dA PREBACIM NA DRUGI KANAL !

    • Anonimni

      A sto bi on igrao zbog takvih kao ti???? Covek igra jer uziva, njegovo je pravo i da pobedjuje i da gubi.

    • amater koji pljuje profesionalno

      klasicna schizofrenia… NAMA je jedino ostalo da PREBACIM…

  • Ja

    Ne igra nole za Sergeja i njemu slične, igra za sebe, mi koji ga volimo , volimo ga i navijamo kakav god bio i šta god jeo. on je jedan od retkih Srba koji je uspeo u svetu profesionalnog sporta, sam ili uz pomoć porodice , i nije bitno šta misli izvikana zvezda sa neoliberalnom agendom

    • Anonimni

      BRAVO ZA KOMENTAR. Ne mogu da se nacudim sto vecina palamudi o Noletovom jelovniku, a ne vide koliko je covek postigao i koliko ga vole u svetu. Nas najveci ambasador, a ovde ga kritikuju oni sto ne znaju sta ce sa sobom.

  • Vladimir

    Sergej je rekao istinu. Ja sam radnik na građevini i kad bih jeo salatice i grisine ne bih dan izdržao.

  • bambi

    Ljudi, ja npr. ne jedem meso jer nemam dovoljno para. Naime, ono malo para sto zaradim i ustedim, cuvam da kupim i hranu i obucu i odecu i minecraftove za moga maloga sina, za moga heroja, za moje zlato. Nisam jeo meso cetiri godine, ali zato moj heroj mora da ima sve u zivotu, sve ono sto nisam ja imao. Tatica ce ako treba i zvezde da skine sa neba ako treba.

  • Anonimni

    Sergej,imaš potpuno pravo.Za naporno trenjiranje i raspored turnira treba, prije svega fizička spremnost.Naravno da, prvenstveno, zavisi od ishrane.A kada vidimo Novaka na terenu onako mršavog ne može se ni očekivati da odigra više od dva seta onako kako smo navikli da ga gledamo i uživamo u njegovoj istrajnosti.

  • Nutricionista

    Djole je punoletan i treba da zna koliko su 2+2. Ako nastavi sa sadasnjim nacinom ishrane onda mu sledi dalji niz neuspeha i razocarenja.