Sergej Trifunović „zapalio“ društvene mreže komentarom o Hrvatima

Glumac Sergej Trifunović, kao i mnogi u Srbiji, prokomentarisao je sinoćnji istorijski uspeh reprezentacije Hrvatske na društvenim mrežama.

Hrvati su se pobedom nad Engleskom od 2:1 plasirala u finale Svetskog prvenstva u fudbalu, a zvezda filma „Kad porastem biću Kengur“ je na duhovit način opisao naše komšije.

Po završetku ovog meča, glumac se oglasio na Tviteru i oduševio svoje pratioce.

„Kako se zovu Hrvati u finalu? Ostaše“, napisao je Trifunović.

U finalu Svetskog prvenstva Hrvati će odmeriti snage sa selekcijom Francuske.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalska reprezentacija hrvatskesergej trifunović
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • kojic zoran

    sergej mlati praznu slamu moze biti inrresantan samo sasi jankovici i njegovim pederima

  • Anonimni

    Zergey, tzar..

  • Toti

    Tako se bori za svoj grb, zastavu i zemlju.Naši su heroji nacije sa jednom pobedom. Ma nema veze, imamo mi sudiju za treće mesto. J…se fudbaleri, stručni štabu ti ne s…!

  • Anonimni

    Tako se bori za svoj grb, zastavu i zemlju.Naši su heroji nacije sa jednom pobedom. Ma nema veze, imamo mi sudiju za treće mesto. J…se fudbaleri, stručni štabu ti ne s…!

  • Anonimni

    Sergej je obicna prostacina.Kvari nam dobro susedske odnose sa Hrvatima.On samo bljuje uvrede.Ima pogan jezik i veoma je negativan lik.! Njega i njegove izjave,treba jednostavno ignorisati,jer on nije dostojan,daa se sa nim polemise.!!!

    • Steeg8

      „Dobrosusedske“ se piše SPOJENO. A i nismo baš u dobrosusedskim odnosima, ako ćemo iskreno. Ili vam to nije rečeno?

  • ANDREJ

    Tom svojom prostackom izjavom,Trifunovic je jos jednom u nizu,pokazao da je zaista nevaspitan i problematican lik. On dosta cesto,daje vrlo glupave,cesto cak i vulgarne izjave, igrajuci na kartu odobravanja i dopadanja,kod naj nizih slojeva nasega drustva.!

  • Mile M

    Oni ostase da igraju fudbal. A nekima od nas ostaje da pravimo neslane sale jer nam nista drugo nije na pameti. Kao naprimer: Bravo momci! Tako se bori i igra fudbal. Idemo!