Sin slavnog pevača rodio se sa deformacijom: „Plakali smo i skoro dobili živčani slom“

Supruga slavnog pevača Pitera Andrea, Emili MekDona, za magazin OK! progovorila je o zdravstvenim problemima njihovog sinčića Tea.

Njemu je nakon rođenja otkriven skraćeni frenulum jezika, zbog čega je morao na operaciju. Emili je priznala da je sebe krivila za njegovu dijagnozu i da su se i ona i suprug sa tim veoma teško nosili. „Ja sam doktorka, a nisam odmah primetila da ima zdravstveni problem. Krivila sam sebe, trebala sam da mu pogledam u usta i da vidim da nešto nije u redu sa njim. Ali svoju decu nikad ne gledaš kao pacijente“, rekla je.

„Žena koja me savetovala o dojenju je prva primetila da ima skraćeni frenulum, pa sam ga odvela na kliniku gde su rekli da je problema zaista težak, čak 80 posto jezika je bilo zahvaćeno. Morali su da mu odseku jezik“, otkrila je.

„Pit i ja smo plakali dok je bio na operaciji. Bilo je traumatično. Kada se završilo, doveli su ga na dojenje i jako se mučio sa hranjenjem. Prvi meseci dojenja nakon toga bili su jako teški, Gubio je na težini, ja sam tri puta dobila mastitits i bila veoma bolesna“, prisetila se.

Sada maleni ima pet meseci i oporavio se: „Skoro sam dobila živčani slom kada se sve to dogodilo. Bio je jako neuhranjen, ali sada je dobio na težini i ponosna sam je sve prošlo kako treba.“

44-godišnji Piter pre Emili bio je u braku sa starletom Keti Prajs, sa kojom ima dvoje dece, a 27-godišnju Emili je upoznao dok je ona još studirala medicinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Piter Andresin
Komentari (0)
Dodaj komentar